Over AVDD Traffic

AVDD Traffic levert door heel Nederland professionele en landelijk gecertificeerde verkeersregelaars bij wegwerkzaamheden en evenementen. Heldere communicatie, afspraak-is-afspraak met behulp van eigentijdse technieken en mensen die hun vak verstaan. Met scherpe tarieven, een aantrekkelijk totaalaanbod, biedt AVDD vooral verkeersveiligheid zonder gedoe. Daarin onderscheiden wij ons.

Wij zorgen voor professionele verkeersbegeleiding in situaties waar het verkeer geregeld moet worden. Want tijdens evenementen, beurzen en calamiteiten wilt u dat die zaken goed geregeld zijn. AVDD Traffic helpt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week aan gekwalificeerde en gemotiveerde verkeersregelaars. In een druk land als de onze is dat geen overbodige luxe.

Gekwalificeerde en ervaren verkeersregelaars

Verkeersveiligheid is mensenwerk. Daarom werkt AVDD uitsluitend met gemotiveerde en ervaren verkeersregelaars. Wij investeren permanent in het niveau van onze mensen door erkende opleidingen; omdat representativiteit, een klantvriendelijke uitstraling en goede communicatievaardigheden de basis vormen van een succesvolle verkeersbeveiliging.

Onze partners voldoen aan alle richtlijnen die gesteld zijn in de ‘Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus’ (WPBR). Wij zijn ISO 9001-2008 gecertificeerd en voldoen aan alle eisen die verzekeraars en overheden aan beveiliging stellen.

Waarom u voor AVDD Traffic kiest:

  • Flexibele dienstverlening: 24/7 service door het hele land
  • Familiebedrijf: andere normen en waarden
  • Investering in langere termijn
  • Proactieve houding
  • Passievolle samenwerking

Heeft u aanvullende vragen? Of wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op.