Maatschappelijk verantwoord ondernemen een logische zaak

Dat u als ondernemer zo verantwoord mogelijk met mensen en materialen omgaat, vinden wij AVDD Traffic niet meer dan logisch.

En dat vinden er velen met ons. Ze scheiden hun afval, hebben bonusregelingen en goede sociale voorzieningen voor hun personeel. Maar voor veel ondernemers blijft het daarbij en dat vinden we jammer. Want waarom zou u niet een stapje verder gaan en wat meer doen voor mens en maatschappij, als u de kans krijgt? Onlangs kregen wij zo’n kans. De Gemeente Deventer schreef een mooi aanbestedingsproject uit waarvoor wij aan alle specifieke eisen voldeden. Maar wat ons bij AVDD Traffic trok aan het project was de eis om een werknemer te vinden, woonachtig in de gemeente, met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om zo iemand de kans te geven weer terug te keren in het arbeidsproces.

Omdat wij verschillende samenwerkingsverbanden hebben, met bijvoorbeeld WSW werkplaatsen en Wajongers, weten wij dat het heel goed mogelijk is om deze mensen succesvol te plaatsen. En dat is ook in dit geval gelukt. We wonnen de aanbesteding en plaatsten iemand die al geruime tijd niet meer deelnam aan het arbeidsproces. Deze meneer is nu al een tijdje naar volle tevredenheid werkzaam in het project. En dat geeft een goed gevoel! AVDD Traffic is blij dat er in aanbestedingen aandacht wordt besteed aan dit soort zaken, want iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt en heel vaak blijkt het een heel goede match!