Verkeersregelaars bij evenementen

Verkeersregelaars voor uw evenement nodig? AVDD Traffic levert door het hele land professionele en (VCNL) gecertificeerde beroepsverkeersregelaars bij evenementen, beurzen, winkelcentra en sportwedstrijden. Kenmerkend voor evenementen is dat er vaak binnen korte tijd veel bezoekers aankomen en vertrekken. Voor een goede doorstroming van het verkeer rondom evenementen is het belangrijk verkeersregelaars in te zetten.

Het doel van AVDD Traffic is dat alle verkeersdeelnemers zo min mogelijk overlast ondervinden van de drukte rondom het evenement. De autobestuurders moeten zo goed en zo snel mogelijk antwoord krijgen op hun vragen. Daarbij moet de verkeersregulatie veilig verlopen. Als het nodig is moeten verkeersmaatregelen gestimuleerd worden of juist de bestaande verkeersmaatregelen worden gedeactiveerd.

Goed getrainde en gecertificeerde verkeersregelaars

Wij hebben goed getrainde en gekwalificeerde verkeersregelaars in dienst. Het zijn stuk voor stuk professionals die in de hectiek hun hoofd erbij houden. Personen die onder alle omstandigheden vriendelijk blijven, maar door hun uitstraling en gezag wél zorgen dat het verkeer hun aanwijzingen opvolgt. Door de inzet van verkeersregelaars wordt het verkeer rondom uw evenement veiliger en stroomt het verkeer beter door.

Alle verkeersregelaars van AVDD Traffic bezitten de volgende opleidingen:
• Beroepsverkeersregelaar
• VCA
• BRL9101

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze verkeersregelaars bij evenementen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Terug naar het overzicht